Başkan'dan Yeni Yıl Mesajı

Değerli Üyelerimiz ve Sektör Paydaşlarımız;

Geride bıraktığımız 2023 yılı hem Cumhuriyetimizin 100. yılı hem Derneğimizin 20. yılı olması nedeniyle heyecan ile geçirdiğimiz özel olarak hatırlanacak bir yıl oldu.
Yaşadığımız güzel olaylar yanında, 2023 yılında Ülkemizde yaşanan deprem felaketi ise bizleri derinden üzdü. Hepimizin tek yürek olarak acıları sarmaya çalıştığımız bu dönemde, sektörümüzün faaliyetlerine aksamadan devam etmesi gücümüzü bizlere birkez daha gösterdi.

2023 yılından geriye doğru 20 yıllık gelişime baktığımızda; geldiğimiz noktada, Sektörümüzün ve Derneğimizin büyük adımlar attığını ve uluslararası alanda önemli bir pay elde ettiğini görüyoruz. 20 yılda, siz üyelerimiz, sektör paydaşlarımız ve emekçilerimizin üstün gayretleri ve girişimleri, Türk Gemi Tedarik Sektörü iş hacminin büyük bir ivme ile büyümesini sağlamıştır.

Bizler Dernek olarak, hem denizcilik sektöründeki tanınırlığımızı hem uluslararası alanda payımızı artırmak için işbirliklerimizi güçlendirmek yönünde sürekli çalışmalar yapıyoruz. İnanyoruz ki, bundan sonraki dönemde Sektörümüzün ve Derneğimizin yol haritası zorluklara rağmen yine başarılarla dolu olacaktır.

2024 yılını karşılarken tüm üyelerimize ve sektör paydaşlarımıza, aileleri ve sevdikleri ile beraber geçirecekleri sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyor, bu vesile ile dostlarımızın Noel Bayramını tebrik ediyorum.

Yeni yılınız kutlu olsun...

Zihni Memişoğlu
Yönetim Kurulu Başkanı